Kitap Hakkında
Gazeteci-Yazar Levent Atsak tarafından kaleme alınan bu kitap, bizzat kendisinin görerek yaşamış olduğu olayları anlatan sıradan bir kitap değildir.
Genç gazeteci her şeyden önce herkesin yardımına koşan ve tüm insanları kendisi gibi gören tarafsız bir araştırmacıdır. 13 ŞUBAT ismini verdiği bu ilk eserinde, hayatına giren bir kadının yaşadığı inanılmaz olayların sır perdesini aydınlatmaktadır.
Su ismini verdiği kadına göre, yazar keşfedilmemiş, Bir Yeryüzü Meleği olabilirdi. Yeryüzü Meleği, fani dünyanın iyi bir yer haline gelmesine ve insanlara doğru yolu göstermesine yardım etmesi için belki de yazarda bedenlenmişti.
Yüreğindeki sevgi, merhamet, şefkat ve aşkla Sunun benini teslim alan ruha karşı savaş açan yazar, 13 ŞUBAT günü tarihin tozlu sayfalarına girecek ve aklından hiç çıkmayacak bir sonla karşılaşacaktı.
Yazar
Yazar
Levent Atsak
Profili Görüntüle
1 kitap
Değerlendirmeler (0)
Değerlendirme yapmak için giriş yapmalısınız
Giriş YapHenüz değerlendirme yapılmamış
Okuyanlar (0)
Henüz kimse bu kitabı eklememmiş